Книжарница за християнска литература Анджело Ронкали

Вход Регистрация

Описание

Тройната нишка

Тройната нишка

Васил ЛАЗАРОВ

Раздел:
ISBN: 978-954-4074-81-4
страници: 190
корица: Мека

12.90 лв.
Ако за пръв път четете Васил Лазаров, "Тройната нишка" е добър избор да почувствате завладяващата сила на неговите романи.
 
 
"Тройната нишка" е повествование, посветено на български предприемач, който е жертва на алчността и безчестието и, притиснат от обстоятелствата, напуска страната. Преследван от образи на миналото, той често се намира на границата между живота и смъртта. Съдбата го среща с Олисия – красавица с огнен темперамент, която също изживява трудни моменти. Той е способен мъж, воден от противоречиви импулси, който не се интересува дали някой одобрява действията му. Тя е артистична, суетна, способна на всичко, но не и да прави компромис с принципите си. Предопределени да се спасят взаимно, те откриват възможност да се впуснат в чужд и зашеметяващ свят. Лион, Монпелие, Гренобъл, Марсилия, Кан, сцени на мизерия и бляскав разкош - такъв е декорът на тази драма.
 
 
Верен на стила си, Васил Лазаров преплита всички елементи на интересната фабула – разплитаща се тайна, динамични обрати, финансови възходи и падения, а също така сложни взаимоотношения между двамата герои.

Новини

Честито Възкресение Христово!

Най-продавани

Приятели: