Книжарница за християнска литература Анджело Ронкали

Вход Регистрация

Описание

Какъв трябва да бъде той... ако иска да се ожени за дъщеря ми

Какъв трябва да бъде той... ако иска да се ожени за дъщеря ми

Води БОКАМ

Раздел: Вяра и живот
ISBN: 978-954-407-371-8
страници: 191
корица: Мека

10.90 лв.

Какво ще кажете, когато младежът, седящ в хола ви, с вързан език и потни длани ви помоли за разрешение да се ожени за дъщеря ви? На какви критерии трябва да отговаря той, преди двамата да се съединят в едно за цял живот?

За щастие, Бог ни е дал ясна картина за ролята на съпруга и бащата в дома и в книгата си Какъв трябва да бъде той, ако иска да се ожени за дъщеря ми Води Бокам раздробява тази картина на десет желателни качества. Това са качества, които родителите на млади момичета трябва да търсят в бъдещия си зет, а родителите на младежи трябва да се стремят да възпитават в синовете си.

След спечелилата известност книга Вяра, изграждана в семейството Бокам, който е един от архитектите на движението Family Integrated Church, ни предлага и тази убедителна и практична защита на библейската мъжественост.

„Води Бокам вярва, че бащите имат важна отговорност да предпазват и насочват дъщерите си в подготовката им за брака. Не е нужно да сте съгласни с всичко в книгата, за да извлечете голяма полза от практическата мъдрост, съдържаща се на страниците й. Като баща на две дъщери на тинейджърска възраст, аз възнамерявам да държатази книга под ръка".

Новини

Абонамент за списание

Най-продавани

Приятели: