Книжарница за християнска литература Анджело Ронкали

Вход Регистрация

Описание

Мисли за женската душа или очерци по житейска психология

Мисли за женската душа или очерци по житейска психология

Дмитрий АВДЕЕВ и Яна БЕСЕДИНА

Раздел: Вяра и живот
ISBN: 978-954-2972-21-1
страници: 180
корица: Мека

10.00 лв.
Книгата „Мисли за женската душа, или очерци по житейска психология" е насочена основно към жените, които се намират на пътя на вярата, кактo и към въцърковените християни. В писма и интервюта авторите на книгата разсъждават за предназначението на жената, за придобилата популярност„криза на средната възраст" за кариерата, проблемите на модерното семейство, респективно самотата в брака, съпружеските отношения, възпитанието на децата и много други проблеми.
 
Дмитрий Александрович Авдеев е известен московски психиатър, психотерапевт, медицински психолог, кандидат на медицинските науки, член на Съюза на писателите в Русия. Автор е на много книги, сред които: «Когато душата боледува", „Православният възглед за душевните болести", „Греховните недъзи. Психология на страстта", „Размисли на православния лекар", „Очерци по православна психотерапия", „Православният възглед за унинието и депресията" и други.
 
Яна (Йоанна) Анатолиевна Беседина е православен журналист, главен редактор на интернет изданието „В помощ на страдащата душа" член на Съюза на журналистите в Русия.

Новини

Абонамент за списание

Най-продавани

Приятели: