Книжарница за християнска литература Анджело Ронкали

Вход Регистрация

Описание

Пленителна

Пленителна

Джон и Стейси ЕЛДРИДЖ

Раздел:
ISBN: 978-951-1073-10-7
страници: 202
корица: Мека

Цена : 12.90 лв. / няма наличност
Всяка жена е била малко момиченце. Всяко малко момиченце пази в сърцето си своите най-скъпоценни мечти. Тя копнее да бъде ухажвана, да играе незаменима роля в голямо приключение, да бъде красавицата в приказката. Тези желания са нещо повече от детска игра. Те са тайната на женското сърце.
 
 
Въпреки това, колко жени познавате, които имат такъв живот? С течение на годините сърцето на жената бива изместено встрани, наранено и погребано. Тя не намира любов, освен в романите. Не намира приключение, освен в телевизионните програми. Изпълнена е със съмнения дали някога ще бъде красавицата на някоя приказка. Повечето жени считат, че трябва да се задоволят с живот пълен със задължения, задачи, отговорности, опити да бъдат жените, които „трябва" да бъдат и да живеят с честото усещане, че се провалят. За съжаление прекалено много проповеди насочени към християнките усилват този натиск. „Направете следните десет неща и ще бъдете богоугодна жена." Тяхното въздействие не е благоприятно за женската душа.
 
 
Сърцето й продължава да е там. Понякога, докато гледа филм или в малките часове на деня, сърцето й започва отново да говори. В нея се пробужда жажда да открие живота, който е създадена да има — живота, за който мечтае от малка.
 
 
Ето посланието на Пленителна: Сърцето ви е най-важно от всичко останало в творението. Копнежите, които сте имали като малко момиче и копнежите, които продължавате да усещате като жена, ви говорят за живота, който Бог ви е създал да водите. Той предлага да дойде като Героя на вашата приказка, да избави сърцето ви, да ви освободи да бъдете изцяло жива и женствена. Като истински пленителна жена.

Новини

Абонамент за списание

Най-продавани

Приятели: